Dagboek

Wokmix met 5 smaken

Recept

Photo: David Loftus

  • 1

    Verhit een eetlepel olie in een wok en fruit de ui 1 minuut aan. Voeg de bospeen en basterdsuiker toe. Bak even mee en voeg dan de spruiten toe. Roerbak dit alles 5 minuten.

  • 2

    Voeg de cashewnoten toe, en bak anderhalve minuut mee. Voeg op het laatst de zeekraal en lamsoor toe en bak nog 1 minuut mee.

  • 3

    Voeg het citroensap toe, en breng op smaak met zout en peper.

Ingrediënten

  • - ½ rode ui, fijngesneden

  • - 1 tl basterdsuiker

  • - 100 g spruiten, gehalveerd

  • - 50 g cashewnoten, grof gehakt

  • - 50 g zeekraal, in stukjes van max 3 cm, houtige delen verwijderd

  • - 50 g lamsoor

  • - ½ el citroensap

  • - Zout en peper

  • - Zonnebloemolie om te bakken

  • 2 personen