Dagboek

Toine's logboek

Op deze plek doe ik wekelijks verslag van mijn avonturen én ontdekkingen op het gebied van zeegroenten. Op deze manier hoop ik je net zo enthousiast te krijgen voor het ‘groene goud’ als ik zelf al jaren ben.

Umami

Umami

Photo: David Loftus Proef je zeewier, dan proef je umami. Deze smaak staat ook wel bekend als ...
Start van het surfseizoen

Start van het surfseizoen

Photo: David Loftus Maandenlang werd het weerbeeld bepaald door storm, hagel, wind, regen, vorst ...
Zeewierfeest

Zeewierfeest

Photo: David Loftus Van mijn verjaardag maak ik graag een feestje. Meestal vier ik het met golven ...
Zeewier, meelwormen en studenten

Zeewier, meelwormen en studenten

Foto: David Loftus Ze krioelen in het rond. Soms kruipen ze bijna over elkaar heen. Het lijkt ...
Ontmoeting met een zeehond

Ontmoeting met een zeehond

Foto: David Loftus Spontaan steekt hij zijn kop uit het water. Ik ben – zoals altijd – blij ...